Groei in je eigen toekomst
Welkom bij De la Salle! Een kleine school waar je volop kansen krijgt om het beste uit jezelf te halen. Al meer dan negentig jaar zijn we een begrip in Baarle-Nassau en omstreken, onze naam staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met een breed onderwijsaanbod en een betrokken docententeam helpen we al onze (brugklas) leerlingen succesvol op weg.
Op De la Salle bieden we mavo aan en hebben we de onderbouw van zowel de kaderberoepsgerichte leerweg als die van havo-vwo in huis. Voor het havo-vwo gedeelte werken we samen met het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. De bovenbouw van de kaderberoepsgerichte leerweg volgen de leerlingen op Tessenderlandt in Breda.

 Op De la Salle zorgen we voor een gezellige sfeer en onderwijs in een omgeving waar leerlingen zich thuisvoelen. Onze school is vrij maar niet vrijblijvend. We houden van structuur en duidelijkheid.
Actueel

Nieuws
Image: Excursie kunstacademie

Excursie kunstacademie Den Bosch.

lees meer >
Nieuws
Image: "De brugklas-Survival"

Het thaterduo Signatuur Onbekend zorgde voor een leuke voorstelling "De Brugklas-Survival". Ze hadden leuke 'tips' voor onze nieuwe brugklasleerlingen. Succes gegarandeerd!

Nieuws
Image: Nieuwsbrief

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief van De la Salle.


Nieuws
Image: Magister 6

Maakt u al gebruik van Magister 6? Nog geen inlogcode, stuur een e-mail naar: info@delasalle.nl

 

Fotoalbum
Image: Introductie brugklas

Kennismakingsdag bij Ponderosa.

lees meer >
Fotoalbum
Image: Diploma-uitreiking mavo 4
Impressie van onze feestelijke diploma-uitreiking 2017! lees meer >

 

Website - Gymshirt bestellen